Start Seizoen 2024 en Open Dag


Het is weer die tijd van het jaar! De dagen worden langer, en we mogen weer onze skeelers gaan onderbinden!

Start Lessen Ons skeelerseizoen begint in de tweede week van april. Zet deze data in je agenda:

  • Volwassenen: Maandag 8 april van 19:30 tot 20:30
  • Jeugd: Dinsdag 9 april van 19:00 tot 20:00

We hopen weer vele van onze huidige en nieuwe leden te mogen verwelkomen!

Open Dag Ben je benieuwd naar wat Skeelergroep Stede Broec te bieden heeft? Kom dan naar onze Open Dag op zondag 24 maart! Van 13:00 tot 15:00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met onze instructeurs, meer te leren over onze lessen en natuurlijk zelf de baan op te gaan. Of je nu alleen komt of met familie en vrienden, de Open Dag is de perfecte gelegenheid om de sfeer te proeven en te zien of skeeleren iets voor jou is.