Info


Algemeen

Ons skeelerseizoen begint in april en eindigt in oktober. Elke dinsdagavond, met uitzondering van de 4 middelste weken van de grote vakantie, is er skeelertraining. Wij skeeleren dan van 19:00 uur tot 20:00 uur in het Nassaupark in Bovenkarspel. Je kan altijd vrijblijvend een keertje komen kijken en meedoen. Je bent al lid voor € 35,- voor het hele seizoen. Let op dat je helm verplicht is.

Voor kinderen vanaf circa 6 tot 12 jaar wordt er spelenderwijs in groepjes van zoveel mogelijk gelijk niveau les gegeven. De jongsten doen spelletjes en kunnen het kleine rondje rondom het clubgebouw rijden. De iets gevorderden vanaf ongeveer 10 jaar werken aan techniek en veiligheid en kunnen rondom de ijsbaan rondjes rijden van ca. 800 m. Meer info onder contact.

Voor volwassenen willen we ook dit jaar kijken of we weer lessen kunnen organiseren. Mogelijk dat we dit op maandagavond op de baan in het Nassaupark kunnen doen. Ben je geïnteresseerd? Meld je aan en we houden je op de hoogte! Bij voldoende aanmeldingen gaan we zeker kijken naar de mogelijkheden!

Het gaat om het lol hebben van het skeeleren, je hoeft alleen een paar skeelers, een helm en het liefst pols-, knie- en elleboogbeschermers te hebben. Kom gezellig meedoen! Jong en oud zijn welkom.