Aankondiging lichtjesavond 2016


logo-lichtjesavond-2016

Zaterdag 1 oktober a.s. begint om 20:00 weer de lichtjesavond, de jaarlijkse afsluiting van het skeelerseizoen. De baan in het Nassaupark te Bovenkarspel is dan verlicht met meer dan 1000 waxinelichtjes en op verschillende plekken zijn vrolijk verlichtte stands en versieringen.
Thema dit jaar is KERSTMIS.

Iedereen is welkom en entree is gratis. Tegen een kleine vergoeding is iets lekkers te drinken te verkrijgen. Voor de kinderen zijn diverse activiteiten zoals een letter-speurtocht. De kinderen mogen op skeelers komen, mits ze de verplichte helm dragen. Helemaal leuk zal het zijn als ze verkleed komen.

Volwassenen kunnen lekker rondwandelen op en rond de baan en zo genieten van de sfeer. Ook kunnen loten gekocht worden voor het rad van avontuur waarmee leuke prijzen te winnen zijn, en dit jaar zijn er wel heel veel prijzen!

Komt u ook?